Skip to Content

Suntem mai aproape decât crezi

Dorești să afli mai multe despre beneficiile pe care le poate avea și compania ta prin adoptarea soluțiilor digitale și de management al numerarului de la liderul global Brink's?

Lasă-ne datele tale de contact și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Mâinile unei persoane care introduce un plic securizat într-un seif inteligent Brink's plasat sub o casă de marcat.

Mă interesează Soluțiile Digitale

Dacă dorești să vezi o demonstrație pentru una dintre soluțiile noastre digitale sau dacă ai nevoie de o ofertă comercială personalizată, completează datele din formularul de contact și unul dintre consultanții Brink's va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Completează formular

Mă interesează serviciile de Management Numerar

Pentru discuții aprofundate despre serviciile de transport securizat de valori, procesare valori sau de administrare ATM-uri sau dacă ai nevoie de o ofertă comercială personalizată, completează datele din formularul de contact și unul dintre consultanții Brink's va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Completează formular

Ca lider global în managementul numerarului, Brink’s este dedicat oferirii de soluții digitale inovative, adaptate nevoilor companiilor din toate domeniile și de orice dimensiune. Angajamentul nostru include furnizarea de servicii specializate de management al numerarului care includ transportul și procesarea securizată a valorilor, precum și o administrare avansată a rețelelor de ATM-uri.

Brink's România