Skip to Content

Servicii specializate, de înaltă specializare. Cu siguranță integrată.

Brink's asigură transportul și procesarea valorilor pentru orice afacere, dar și servicii complete de gestionare ATM-uri. În cele mai bune condiţii de siguranță și de optimizare a fluxurilor şi costurilor operaţionale.

Lasă banii să circule în siguranță

O gestionare adecvată și sigură a numerarului este vitală. Iar Brink's a construit de-a lungul deceniilor o expertiză fără egal în ceea ce privește transportul și procesarea de valori. Încredințează echipei noastre de profesioniști managementul numerarului și concentrează-te pe afacerea ta principală.

Brink's înțelege ca nimeni altcineva importanța siguranței și încrederii atunci când vine vorba de valori, de la numerar și până la opere de artă inestimabile. Avem peste 160 de ani de experiență, mai mult de 75.000 de angajați la nivel global și echipamente de ultimă generație pentru colectarea, transportul și procesarea valorilor.

Iar pentru deținătorii de rețele de ATM-uri oferim servicii complete pentru acestea, facilitând obținerea de optimizări semnificative ale costurilor și ale fluxurilor operaționale.

Siguranță în transportul, colectarea și procesarea valorilor

În centrele noastre de procesare verificăm, numărăm, depozităm, transportăm și remitem numerar. Atunci când trebuie și așa cum trebuie.

Și ne asigurăm că numerarul este apoi transferat rapid în conturile clienților noștri.

Transport Valori

Colectăm și transportăm valori în siguranță și în timp util, cu personal cu înaltă calificare și o flotă modernă de vehicule blindate.

Află mai mult

Procesare Valori

Gestionăm volume mari și foarte mari de numerar, într-un mod rapid, exact și sigur, folosind tehnologii de ultimă generație și personal cu înaltă calificare.

Află mai mult

Administrare ATM-uri

Asigurăm servicii complete de alimentare și reconciliere a ATM-urilor, intervenții și întreținere tehnică, precum și servicii de raportare personalizată.

Află mai mult

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant