Skip to Content

Administrare ATM-uri. Cu maximă eficiență.

Furnizăm servicii complete de administrare pentru rețelele de ATM-uri. De la alimentare și reconciliere, până la intervenții, întreținere tehnică și servicii de raportare personalizată.

Asigură numerar clienților, când și unde au ei nevoie

Brink's oferă o gamă completă de servicii pentru toți deținătorii de rețelele de ATM-uri. Combinăm monitorizarea în timp real cu o infrastructură de ultimă generație în transportul și procesarea de valori, pentru a menține rețelele de ATM-uri funcționale în condiții optime.

Gestionăm totul pentru clienții noștri, începând de la alimentarea ATM-urilor, reconcilierea pe fiecare terminal în parte și procesarea numerarului din casetele preluate și până la intervențiile tehnice în locație.

În calitate de cel mai vechi furnizor de servicii de gestionare a numerarului din lume, livrăm soluții excepționale pentru ATM-uri, cu un angajament pentru excelență.

Servicii administrare ATM-uri la nivel național

Garantarea faptului că numerarul rămâne în circulație face parte din angajamentul nostru față de oferirea de servicii excepționale de gestionare a numerarului.

 • Alimentări ritmice

  Administrarea ATM-urilor integrează cele mai bune servicii de transport și procesare valori din lume, de la liderul global Brink’s.

 • Reconcilieri prompte

  Reconcilierea pentru fiecare terminal ATM în parte și procesarea numerarului din casetele preluate se face cu celeritate.

 • Întreținere tehnică

  Simplificarea administrării tehnice a ATM-urilor prin servicii de mentenanță nivel de bază și nivel secundar, în cadrul unui SLA agreat.

 • Facilitate

  Acoperire națională

  Prin cele 7 centre de procesare oferim o acoperire eficientă a întregului teritoriu al României.

 • Sprijinire comunități

  Numerarul este esențial în foarte multe comunități, iar Brink’s ajută la o deservire promptă și eficientă a acestora.

 • Performanță

  Tehnologii avansate

  Investim constant în tehnologii performante pentru a ne îmbunătăți serviciile pe care le oferim clienților.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant