Skip to Content

Procesare valori. Cu eficiență optimă.

Tehnologii de ultimă generație, numărare expertă și rezultate instantanee pentru un control mai bun al fluxului de numerar. Transfer rapid al sumelor în cont.

Controlul fluxului de numerar și acces 24/7 la acesta

Centrele noastre de procesare a numerarului dispun de cele mai moderne tehnologii și de personal cu înaltă pregătire pentru numărarea și manipularea bancnotelor, monedelor și hârtiilor de valoare. Avem o grijă deosebită în a ne asigura că toate valorile preluate de la clienții noștri sunt verificate pentru autenticitate.

O dată procesarea finalizată, clienții Brink’s primesc automat rapoarte cu rezultatul operațiunilor, pentru facilitarea reconcilierii. Iar sumele colectate vor fi transferate în cont în ziua următoare procesării, oferind astfel un control mai eficient al fluxului de numerar.

Experimentează beneficiile unor centre de procesare moderne

Verificăm, numărăm, depozităm, transportăm și remitem numerar. Atunci când trebuie și așa cum trebuie. Și ne asigurăm că sumele sunt transferate rapid în conturile clienților noștri.

 • Siguranță

  Personal calificat

  Numerarul este în siguranță datorită personalului nostru cu înaltă calificare și a echipamentelor de ultimă generație.

 • Control

  Echipamente moderne

  Operațiunile de procesare valori sunt realizate pe echipamente de ultimă generație, care înglobează cele mai moderne tehnologii actuale.

 • Facilitate

  Acoperire națională

  Prin cele 7 centre de procesare oferim o acoperire eficientă a întregului teritoriu al României.

 • Optimizare

  Transferuri rapide

  Sumele colectate și procesate sunt transferate în cont în ziua următoare procesării, pentru un control eficient al fluxului de numerar.

 • Confort

  Monitorizare 24/7

  Operațiunile de procesare a numerarului sunt monitorizate în permanență, iar clienții beneficiază de rapoarte detaliate privind activitățile efectuate.

 • Performanță

  Tehnologii avansate

  Investim constant în tehnologii performante pentru a ne îmbunătăți serviciile pe care le oferim clienților.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant