Skip to Content

Colectare și transport valori. Cu siguranță, de la Brink's.

Colectăm, transportăm, verificăm, numărăm, depozităm și remitem numerar. Atunci când trebuie și așa cum trebuie. În siguranță.

Colectare și transport de valori, indiferent de valoare

Mai mult de jumătate din cumpărăturile efectuate la nivel global sunt achitate în numerar. Utilizând cele mai avansate soluții în activitatea de transport și gestionare a valorilor, Brink's sprijină companiile de orice mărime să păstreze în siguranță numerarul atât de important pentru activitățile curente.

Personalul nostru de înaltă calificare colectează numerarul cu vehicule blindate și îl transportă la unul dintre cele 7 centre de procesare Brink's din întreaga țară. Asigurăm de asemenea remiteri de numerar în cantitățile și valorile nominale dorite.

Transportul cu Brink’s este potrivit pentru toate tipurile de valori, iar livrările sunt acoperite de polițele noastre complete de asigurare.

Siguranță în colectarea și transportul clasic de numerar

Ne îmbunătățim constant procesele și tehnologia pentru a ne asigura că suntem mereu la zi și putem să oferim cele mai bune servicii de colectare și transport numerar.

 • Siguranță

  Personal calificat

  Numerarul este în siguranță datorită personalului nostru cu înaltă calificare și a flotei moderne de vehicule blindate.

 • Control

  Flotă modernă

  Realizăm transportul valorilor cu o flotă modernă de vehicule blindate, echipate cu tehnologii de ultimă generație de monitorizare.

 • Facilitate

  Acoperire națională

  Prin cele 7 centre de procesare oferim o acoperire eficientă a întregului teritoriu al României.

 • Protecție

  Asigurare completă

  Numerarul este asigurat începând chiar din momentul colectării, pe tot parcursul transportului spre centrul de procesare.

 • Performanță

  Tehnologii avansate

  Investim constant în tehnologii performante pentru a ne îmbunătăți serviciile pe care le oferim clienților.

 • Confort

  Remitere numerar

  Asigurăm remiteri de numerar în cantitățile și valorile nominale dorite, pentru facilitarea tranzacțiilor în numerar ale clienților.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant