Skip to Content

Optimizează-ți gestionarea numerarului cu soluții digitale personalizate

Gestionarea eficientă a numerarului are un impact direct asupra oricărei afaceri. Te sprijinim cu expertiză și cu soluții digitale personalizate ca să îți îmbunătățești fluxul de numerar și să economisești timp prețios în administrarea acestuia.

Gestionare eficientă a numerarului, prin digitalizare

Digitalizează-ți fluxul de numerar cu soluții inovatoare care păstrează plățile în numerar accesibile pentru clienții tăi și fac gestionarea numerarului mult mai eficientă pentru tine. Optează pentru una dintre soluțiile personalizate Brink’s și îți vei gestiona numerarul într-un mod eficient, cu ajutorul unui echipament inteligent, care se adaptează perfect nevoilor tale. Faci depuneri în numerar sigure în magazinul sau locația ta, iar noi ne ocupăm de tot restul.

Soluțiile digitale Brink’s sunt bazate pe un abonament fix, care combină cele mai bune produse de hardware, software și servicii ale noastre, pentru a face gestionarea numerarului mai simplă, mai ușoară, mai sigură și mai puțin costisitoare pentru afacerea ta.

Soluțiile digitale Brink’s economisesc timp și bani

Depui numerar direct în locația ta, fără să mai fie nevoie să faci drumuri la bancă. În următoarea zi lucrătoare ai disponibili în contul companiei banii astfel depuși. Accesezi online sau prin aplicația mobilă rapoarte privind fluxurile de numerar din toate locațiile sau magazinele tale.

Pentru IMM-uri

Indiferent dacă ai o locație sau câteva zeci, soluţiile noastre te ajută să îți asiguri, să îți gestionezi şi să îți accesezi cu uşurinţă numerarul, printr‑un simplu abonament. Operaţiunile din fiecare locaţie vor fi mai eficiente, iar transparenţa asupra numerarului, deplină.

Află mai mult

Pentru Corporații

Soluţiile noastre de ultimă generaţie asigură automatizarea operaţiunilor de reconciliere prin numărarea și validarea bancnotelor pe masură ce acestea sunt depozitate, precum și un sistem de raportare eficient și util, mai ales în perioadele de vârf ale activităţii.

Află mai mult

Asigură-ți o gestiune inteligentă a numerarului

Clienții Brink's au acces la platformele noastre tehnice avansate. Fie că ești o mică afacere cu un singur punct de vânzare sau o corporație cu câteva sute de locații, beneficiezi de reducerea manipulării numerarului, de limitarea deplasărilor la bancă și de automatizările oferite de monitorizarea proactivă a echipamentelor noastre inteligente.

 • Focus pe clienți

  Operațiuni bancare direct în locația ta

  Dorești să te concentrezi pe deservirea clienților tăi? Echipamentele noastre numără banii în locul angajaților tăi, iar tu ai acces în timp real asupra fluxurilor de numerar.

 • Optimizare numerar

  Banii în cont în ziua următoare

  Soluțiile Brink’s îți garantează optimizarea fluxurilor de numerar. Îți oferim un acces rapid la numerarul colectat de la clienții tăi, printr-o creditare echivalentă a contului.

 • Prevenirea criminalității

  Numerar asigurat de Brink’s

  Banii depuși în echipamentele noastre sunt verificați pentru autenticitate, iar valoarea depozitelor este asigurată. Doar personalul autorizat Brink’s are acces la sumele depuse.

 • Eficiență crescută

  Fără deplasări inutile la bancă

  Reducerea volumului de operațiuni manuale privind numerarul prin automatizarea procesului de gestiune a acestuia înseamnă mai mult timp pentru afacere și pentru clienți.

 • Control deplin

  Acces online la depuneri

  Vizualizarea în timp real, 24/7/365, a depunerilor efectuate în toate locațiile îți oferă informațiile necesare pentru a lua decizii informate cu privire la fluxurile de numerar.

 • Confort sporit

  Depuneri pe tot parcursul zilei

  Toți angajații pot depune foarte ușor încasările în numerar direct în echipamentul inteligent din locație. Fără vizite la bancă și fără programare servicii de transport valori.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant