Skip to Content

Gestionare inteligentă a volumelor medii și mari de numerar. În mod automat.

Menține plățile în numerar accesibile pentru clienți tăi și eficientizează gestionarea numerarului prin automatizare. Obține economii mari de timp cu ajutorul echipamentelor inteligente de mare capacitate.

Soluții inteligente pentru numărarea, verificarea și repunerea în circulație a banilor depuși

Atunci când ai încasări semnificative în numerar, depunerea rapidă, sigură și fără probleme a banilor este o prioritate. Echipamentele noastre inteligente asigură un proces rapid și fără bătăi de cap. Banii sunt numărați, verificați și fiecare tranzacție este înregistrată, oferindu-ți informații în timp real asupra fluxului de numerar.

Capacitatea echipamentelor este urmărită în permanență și colectarea banilor de personalul autorizat Brink’s se face în mod automat. Iar depunerile de numerar sunt creditate în contul companiei în următoarea zi lucrătoare.

Simplu, eficient, inteligent.

Soluții digitale Brink's pentru volume medii și mari de numerar

Echipamente de mare viteză și capacitate, cu capabilități avansate de numărare și validare a numerarului depus.

B-Safe Medium

Echipamente inteligente complet integrate, dotate cu numărătoare și validatoare de bancnote, special concepute pentru afacerile ce gestionează volume medii de numerar.

Află mai mult

B-Safe Large

Echipamente inteligente complet integrate, dotate cu numărătoare și validatoare de bancnote ultrarapide, concepute special pentru afacerile ce gestionează volume mari de numerar.

Află mai mult

B-Safe Recycler

Soluțiile de tip recycler mențin fluxurile de numerar în circulație permanentă, astfel încât banii să poată fi folosiți cât mai eficient și cât mai profitabil.

Află mai mult

Principalele beneficii pe care le-am identificat au fost economiile de costuri, comoditatea și eficientizarea timpului, datorate tehnologiei și optimizărilor legate de procesul de colectare a numerarului.

F64 Studio

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant