Skip to Content

B-Safe Large. Pentru volume impresionante de numerar.

Echipamente inteligente complet integrate, dotate cu numărătoare și validatoare de bancnote ultrarapide, concepute special pentru afacerile ce gestionează volume mari de numerar.

Maximizează siguranța gestionării volumelor mari de numerar

Bun venit în lumea gestionării eficiente a volumelor mari de numerar! Gândite special pentru a-ți ușura munca, B-Safe Large transformă gestionarea numerarului într-un proces simplu și eficace. Banii plătiți în numerar de clienții tăi sunt numărați și verificați pentru autenticitate, iar apoi sunt transferați automat în contul companiei, fără bătăi de cap.

Și când echipamentul este pe cale să atingă capacitatea maximă, nu trebuie să-ți faci griji. Fiindcă este în permanență monitorizat de platformele noastre inteligente, un transport de valori cu personal autorizat Brink’s va fi automat programat pentru colectarea și expedierea banilor depuși în cel mai apropiat centru de procesare.

Cu B-Safe Large te bucuri de ușurință, siguranță și confort, oricât de impresionante ar fi volumele de numerar pe care trebuie să le gestionezi.

B-Safe Large

Cea mai bună soluție inteligentă complet integrată pentru volume mari de numerar. Validare simplă, rapidă și sigură.

B-Safe Large este ideal pentru afacerile care vor să își gestioneze mai eficient numerarul și să aibă o vizibilitate 24/7/365 și aproape în timp real asupra fluxurilor de numerar din toate magazinele sau locațiile. Seiful inteligent ține evidența banilor depuși de angajați și verifică autenticitatea bancnotelor pentru a preveni fraudele.

 • Seif inteligent pentru numărare, verificare și depozitare bancnote
 • Capacitate de până la 10.000 de bancnote
 • Verificare automată a bancnotelor împotriva falsurilor
 • Simplu de utilizat
 • Fonduri disponibile rapid în contul bancar
 • Asigurare inclusă
Disponibil pe bază de abonament lunar

Cel mai rapid echipament pentru numărare, verificare și depunere bancnote

Banii se depun într-un B-Safe Large la fel de convenabil și ușor ca într-un simplu numărător de bancnote. Toate depunerile sunt automat numărate, iar fiecare bancnotă va fi verificată pentru autenticitate.

 • Siguranță

  Orice depunere de numerar efectuată de fiecare membru al echipei tale este înregistrată. Toate depunerile efectuate în B-Safe Large sunt numărate și fiecare bancnotă este verificată.

 • Automatizare

  Nu este nevoie să-ți mai bați capul cu drumurile la bancă sau cu planificarea unui transport de valori. Brink's colectează automat, transportă în siguranță și procesează depunerile de numerar.

 • Eficiență

  Cu ajutorul B-Safe Large elimini necesitatea numărării și verificării bancnotelor sau planificarea transporturilor de valori. Te vei putea concentra pe ceea ce este esențial pentru afacerea ta.

 • Optimizare numerar

  Banii depuși în B-Safe Large pot fi disponibili în ziua următoare în contul companiei, chiar dacă ei nu au fost încă ridicați de personalul autorizat Brink's și procesați în centrele noastre.

 • Transparență deplină

  B-Safe Large înseamnă nu doar un mod de lucru mai sigur și mai eficient cu numerarul, ci și unul mai transparent. Ai o vizibilitate completă asupra numerarului, aproape în timp real.

 • Remitere numerar

  Direct din portalul pentru clienți Brink’s, poți face oricând comenzi pentru schimbarea banilor în orice bancnote sau monede aflate în circulație.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant