Skip to Content

B-Safe Medium. Facilități mari pentru volume medii de numerar.

Echipamente inteligente complet integrate, dotate cu numărătoare și validatoare de bancnote, special concepute pentru afacerile ce gestionează volume medii de numerar.

Eficientizează siguranța gestionării volumelor medii de numerar

Descoperă eficiența superioară în gestionarea volumelor medii de numerar cu soluțiile B-Safe Medium. Proiectat pentru optimizarea gestionării unor încasări medii, B-Safe Medium este un ajutor prețios în eficientizarea proceselor legate de lucrul cu numerarul. Toate sumele achitate de clienții tăi sunt nu doar numărate, ci și verificate pentru autenticitate, iar apoi sunt transferate direct în contul companiei, fără complicații.

Nu este nevoie să te îngrijorezi nici când echipamentul se apropie de capacitatea sa maximă. Datorită monitorizării constante prin platformele noastre inteligente, un serviciu de transport valori cu personal autorizat Brink’s va fi programat automat pentru colectarea și transportarea numerarului către cel mai apropiat centru de procesare.

Cu B-Safe Medium te bucuri de eficiență, securitate și confort în gestionarea volumelor medii de numerar.

B-Safe Medium

Cea mai convenabilă soluție inteligentă complet integrată pentru volume medii de numerar. Validare simplă, rapidă și sigură.

B-Safe Medium este ideal pentru afacerile care vor să își gestioneze mai eficient numerarul și să aibă o vizibilitate 24/7/365 și aproape în timp real asupra fluxurilor de numerar din toate magazinele sau locațiile. Seiful inteligent ține evidența banilor depuși de angajați și verifică autenticitatea bancnotelor pentru a preveni fraudele.

 • Seif inteligent pentru numărare, verificare și depozitare bancnote
 • Capacitate de până la 3.500 de bancnote
 • Verificare automată a bancnotelor împotriva falsurilor
 • Ușor de utilizat
 • Fonduri disponibile rapid în contul bancar
 • Asigurare inclusă
Disponibil pe bază de abonament lunar

Cel mai eficient echipament pentru numărare, verificare și depunere bancnote

Banii se depun într-un B-Safe Medium la fel de convenabil și ușor ca într-un simplu numărător de bancnote. Toate depunerile sunt automat numărate, iar fiecare bancnotă va fi verificată pentru autenticitate.

 • Siguranță

  Orice depunere de numerar efectuată de fiecare membru al echipei tale este înregistrată. Toate depunerile efectuate în B-Safe Medium sunt numărate și fiecare bancnotă este verificată.

 • Automatizare

  Nu este nevoie să-ți mai bați capul cu drumurile la bancă sau cu planificarea unui transport de valori. Brink's colectează automat, transportă în siguranță și procesează depunerile de numerar.

 • Eficiență

  Cu ajutorul B-Safe Medium elimini necesitatea numărării și verificării bancnotelor sau planificarea transporturilor de valori. Te vei putea concentra pe ceea ce este esențial pentru afacerea ta.

 • Optimizare numerar

  Banii depuși în B-Safe Medium pot fi disponibili în ziua următoare în contul companiei, chiar dacă ei nu au fost încă ridicați de personalul autorizat Brink's și procesați în centrele noastre.

 • Transparență deplină

  B-Safe Medium înseamnă nu doar un mod de lucru mai sigur și mai eficient cu numerarul, ci și unul mai transparent. Ai o vizibilitate completă asupra numerarului, aproape în timp real.

 • Remitere numerar

  Direct din portalul pentru clienți Brink’s, poți face oricând comenzi pentru schimbarea banilor în orice bancnote sau monede aflate în circulație.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant