Skip to Content

B-Safe Recycler. Repune în circulație numerarul colectat.

Dacă banii nu se mișcă, își pierd repede valoarea. Soluțiile de tip recycler mențin fluxurile de numerar în circulație permanentă, astfel încât banii să poată fi folosiți cât mai eficient și cât mai profitabil.

Păstrează mereu banii în circulație

Soluțiile de tip recycler sunt disponibile atât pentru front-office cât și pentru back-office și integrează servicii complete Brink’s, de la echipamente, platforme software, întreținere tehnică, asigurare bani, colectare și procesare valori și până la raportarea dedicată în timp real.

Astfel de soluții automatizează gestionarea numerarului prin procesarea atât a primirii cât și a distribuirii de numerar. Echipamentele numără bancnotele și monedele, verifică autenticitatea acestora, identifică și înregistrează sumele de bani, apoi le depozitează în siguranță și țin evidența precisă a cantităților disponibile din fiecare. Bancnotele și monedele depuse sunt sortate și depozitate în casete separate și sunt pregătite pentru o utilizare ulterioară.

O soluție de tip recycler oferă capacități mari de recirculare, având până la 8 casete disponibile, dar și o procesare de mare viteză a depunerilor și eliberărilor de numerar.

B-Safe Recycler

Depuneri și eliberări de numerar în siguranță. Validare simplă și rapidă a sumelor, capacități și viteze mari de recirculare a banilor.

Sistemul de repunere în circulație a banilor este format dintr-un recirculator de bancnote și unul de monede, oferind securitate îmbunătățită și reducând timpul de gestionare a numerarului în punctele de vânzare ale comercianților în timpul operațiunilor de deschidere casă, schimb de tură și închidere de zi.

 • Seif inteligent pentru depunere și eliberare numerar
 • Capacitate de până la 15.000 de bancnote
 • Verificare automată a bancnotelor împotriva falsurilor
 • Simplu de utilizat
 • Fonduri disponibile rapid în contul bancar
 • Asigurare inclusă
Disponibil pe bază de abonament lunar

Cele mai inteligente echipamente pentru volume mari de numerar

Capacități mari de recirculare a numerarului, cu o procesare de mare viteză a depunerilor și eliberărilor de numerar. Soluțiile de tip recycler sunt disponibile atât pentru front-office cât și pentru back-office.

 • Siguranță

  Orice depunere de numerar efectuată este numărată și verificată pentru autenticitate. Banii sunt sortați, depozitați și pregătiți pentru reutilizarea ulterioară.

 • Automatizare

  Nu este nevoie să-ți mai bați capul cu planificarea transporturilor de valori. Brink's colectează automat, transportă în siguranță și procesează depunerile de numerar.

 • Eficiență

  Cu ajutorul B-Safe Recycler îți eficientizezi costurile legate de gestionarea numerarului. Un singur echipament îți permite atât depunerea cât și eliberarea de numerar.

 • Reconciliere simplă

  Sumele de bani tranzacționate prin B-Safe Recycler pot fi ușor reconciliate cu ajutorul platformelor software Brink's, iar soldurile pot fi disponibile rapid în contul companiei.

 • Transparență deplină

  B-Safe Recycler înseamnă nu doar un mod de lucru mai sigur și mai eficient cu numerarul, ci și unul mai transparent. Ai o vizibilitate completă asupra numerarului, aproape în timp real.

 • Remitere numerar

  Direct din portalul pentru clienți Brink’s, poți face oricând comenzi pentru schimbarea banilor în orice bancnote sau monede aflate în circulație.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant