Skip to Content

Soluții inteligente și sigure pentru micile afaceri mari

Cu o soluție digitală de la Brink's gestionarea numerarului devine mai simplă, mai ușoară, mai sigură și mai puțin costisitoare pentru afacerea ta.

Experimentează confortul și siguranța când vine vorba de numerar

Cu soluțiile digitale de la Brink’s faci depuneri de numerar într-un echipament sigur, de ultimă generație, instalat chiar în locația ta. Înregistrezi simplu depozitele în portalul pentru clienți, iar în următoarea zi lucrătoare regăsești sumele de bani în cont, chiar dacă banii nu au fost încă ridicați de personalul autorizat Brink’s.

Și nu trebuie să-ți faci griji nici că echipamentul ar putea ajunge la capacitate, iar tu nu vei mai putea face depuneri. Colectarea numerarului se face fie pe baza unui grafic prestabilit, fie în mod automat, pe baza alertelor transmise de echipamentul inteligent Brink’s.

Soluții digitale Brink's pentru volume mici și medii de numerar

Visezi la o zi fără drumuri la bancă? Vrei să le asiguri angajaților tăi mai multă siguranță și confort? Ia legătura cu consultanții noștri astăzi și descoperă cum gestionarea numerarului poate deveni surprinzător de simplă și eficientă.

RetailBox: Pentru depuneri ocazionale de numerar

RetailBox a câștigat încrederea micilor afaceri mari prin oferirea unei gestionări simple și sigure a numerarului. Este soluția ideală pentru companiile care își doresc eficientizarea proceselor de gestionare a banilor, flexibilitate în efectuarea depunerilor de numerar și eliminarea vizitelor frecvente la bancă.

Află mai mult

B-Box: Pentru depuneri frecvente și trasabile de numerar

B-Box reprezintă o soluție care integrează recunoașterea efectuării depunerilor de numerar direct de către echipamentul inteligent. Până la 40 de saci cu numerar dotați cu RFID pot fi depuși și înregistrați, asigurând o evidență sigură a fluxului de numerar pentru companiile care au nevoie să facă frecvent depuneri.

Află mai mult

B-Safe Small: Pentru depuneri de numerar în bancnote sau în saci

B-Safe Small este o soluție sigură și inteligentă, care îmbină posibilitatea depunerii numerarului bancnotă cu bancnotă, dar și în saci cu RFID securizați. Validitatea fiecărei bancnote depuse este verificată individual, iar în cazul sacilor securizați, efectuarea depunerii este confirmată chiar de către seiful inteligent.

Află mai mult

Principalele beneficii pe care le-am identificat au fost economiile de costuri, comoditatea și eficientizarea timpului, datorate tehnologiei și optimizărilor legate de procesul de colectare a numerarului.

F64 Studio

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant