Skip to Content

B-Box. Dotat cu inteligența recunoașterii depunerilor.

Un echipament care integrează recunoașterea efectuării depunerilor de numerar, foarte potrivit pentru gestionarea depunerilor frecvente realizate de mai mulți angajați din echipă.

Experimentează confortul și siguranța

B-Box este un seif inteligent dotat cu cititor optic și senzori RFID, care se instalează simplu și rapid în magazinele sau locațiile tale. Depunerile de numerar sunt inițializate în platforma pentru clienți Brink’s, iar efectuarea acestora este înregistrată direct de B-Box.

B-Box oferă marele avantaj al trasabilității, întrucât echipamentul integrează recunoașterea efectuării depunerilor de numerar realizate în saci cu RFID securizați. Cu o capacitate de până la 40 astfel de saci, evidența depunerilor de numerar este mult simplificată, iar depunerile frecvente sunt totdeauna înregistrate, chiar și atunci când de acestea se ocupă mai mulți membri ai echipei tale.

În plus, capacitatea B-Box este în permanență monitorizată, iar platformele noastre inteligente vor programa un transport de valori cu personal autorizat Brink’s și vehicule blindate de ultimă generație de îndată ce vor sesiza că este nevoie de acesta.

B-Box

Seiful inteligent dotat cu cititor optic și senzori RFID pentru înregistrarea, recunoașterea și trasabilitatea fiecărei depuneri de numerar.

Compact și instalat în câteva minute în magazinul sau locația ta, BBox permite efectuarea depunerilor de numerar frecvente, ori de câte ori este nevoie pe parcursul unei zile, chiar și de mai mulți angajați din echipă. Fiecare astfel de depunere este înregistrată și efectuarea acesteia este confirmată în mod individual chiar de către echipamentul inteligent. Este suficientă înregistrarea prealabilă a depunerii în portalul pentru clienți Brink’s, de fiecare utilizator cu drepturi individuale de acces. Online sau în aplicația mobilă.

 • Seif inteligent cu recunoaștere saci cu RFID securizați
 • Recomandat pentru încasări medii de numerar
 • Alternativă de încredere pentru drumurile la bancă
 • Ușor de utilizat
 • Fonduri disponibile rapid în contul bancar
 • Asigurare inclusă
Disponibil pe bază de abonament lunar

Cel mai bun echipament inteligent pentru depunerile frecvente de numerar

B-Box reprezintă o soluție care integrează recunoașterea efectuării depunerilor de numerar direct de către echipamentul inteligent. Până la 40 de saci cu numerar dotați cu RFID pot fi depuși și înregistrați, asigurând o evidență sigură a fluxului de numerar pentru companiile care au nevoie să facă frecvent depuneri.

 • Trasabilitate

  Ai confirmarea fiecărei depuneri de numerar, efectuate de fiecare membru al echipei tale. B-Box recunoaște atunci când banii dintr-un sac cu RFID securizat au fost depuși.

 • Siguranță

  Riscuri reduse de furt intern și extern. Doar personalul autorizat Brink’s poate deschide un B-Box, asigurând astfel siguranța angajaților și clienților.

 • Optimizare numerar

  Banii depuși în B-Box pot fi disponibili în ziua următoare în contul companiei, chiar dacă ei nu au fost încă ridicați de personalul autorizat Brink's și procesați în centrele noastre.

 • Economie de timp

  B-Box înseamnă nu doar un mod de lucru mai simplu cu numerarul, ci și o economie de timp. Vizitele frecvente la bancă pentru depunerile de bani vor fi de domeniul trecutului.

 • Automatizare

  Nu este nevoie să-ți mai bați capul cu drumurile la bancă sau cu planificarea unui transport de valori. Brink's colectează automat, transportă în siguranță și procesează depunerile de numerar.

 • Remitere numerar

  Direct din portalul pentru clienți Brink’s, poți face oricând comenzi pentru schimbarea banilor în orice bancnote sau monede aflate în circulație.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant