Skip to Content

B-Safe Small. Depuneri numerar cu amănuntul sau angro.

O soluție sigură și inteligentă, care îmbină posibilitatea depunerii numerarului bancnotă cu bancnotă, dar și în saci cu RFID securizați. Direct în magazinele sau în locațiile tale.

Alege soluția completă pentru depunerea sigură și eficientă a numerarului

B-Safe SMall reprezintă soluția ideală pentru companiile care își doresc o gestionare sigură și eficientă a fluxurilor de numerar. Echipamentele noastre asigură numărarea și verificarea bancnotelor depuse individual, dar și trasabilitatea depunerilor efectuate în saci cu RFID securizați.

Banii depuși sunt automat transferați în contul companiei, iar atunci când capacitatea echipamentelor urmează să fie atinsă, sunt programate în mod automat colectarea și transportul numerarului în centrele de procesare Brink’s.

B-Safe Small îmbină siguranța cu comoditatea și îți oferă un control total asupra gestionării numerarului.

B-Safe Small

O soluție sigură și inteligentă, care îmbină posibilitatea depunerii numerarului bancnotă cu bancnotă, dar și în saci cu RFID securizați.

Permite efectuarea depunerilor de numerar de mai mulți angajați din echipă, ori de câte ori este nevoie pe parcursul unei zile. Validitatea fiecărei bancnote depuse este verificată individual, iar în cazul sacilor securizați, efectuarea depunerii este confirmată chiar de către seiful inteligent. Este suficientă înregistrarea prealabilă a depunerii în portalul pentru clienți Brink’s, de fiecare utilizator cu drepturi individuale de acces. Online sau în aplicația mobilă.

 • Seif inteligent cu recunoaștere bancnote și saci cu RFID securizați
 • Capacitate de până la 4.000 de bancnote și 4 saci
 • Verificare automată a bancnotelor împotriva falsurilor
 • Ușor de utilizat
 • Fonduri disponibile rapid în contul bancar
 • Asigurare inclusă
Disponibil pe bază de abonament lunar

Cel mai eficient echipament pentru depuneri combinate de numerar

B-Safe Small acceptă depunerea a până la 4.000 de bancnote și 4 saci cu RFID securizați. Reprezintă o soluție eficientă pentru companiile care își doresc să combine siguranța verificării individuale a bancnotelor cu confortul depunerilor trasabile în saci securizați.

 • Trasabilitate

  Orice depunere de numerar efectuată de fiecare membru al echipei tale este înregistrată. B-Safe Small verifică bancnotele și recunoaște când banii dintr-un sac cu RFID securizat au fost depuși.

 • Automatizare

  Nu este nevoie să-ți mai bați capul cu drumurile la bancă sau cu planificarea unui transport de valori. Brink's colectează automat, transportă în siguranță și procesează depunerile de numerar.

 • Eficiență

  Cu ajutorul B-Safe Small elimini necesitatea numărării și verificării bancnotelor sau planificarea transporturilor de valori. Te vei putea concentra pe ceea ce este esențial pentru afacerea ta.

 • Optimizare numerar

  Banii depuși în B-Safe Small pot fi disponibili în ziua următoare în contul companiei, chiar dacă ei nu au fost încă ridicați de personalul autorizat Brink's și procesați în centrele noastre.

 • Transparență deplină

  B-Safe Small înseamnă nu doar un mod de lucru mai sigur și mai eficient cu numerarul, ci și unul mai transparent. Ai o vizibilitate completă asupra numerarului, aproape în timp real.

 • Remitere numerar

  Direct din portalul pentru clienți Brink’s, poți face oricând comenzi pentru schimbarea banilor în orice bancnote sau monede aflate în circulație.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant