Skip to Content

RetailBox. Simplu și totuși atât de puternic.

Un echipament inteligent și solid, integrat cu platformele software Brink's, dezvoltat pentru gestionarea depunerilor de numerar ocazionale. Ori de câte ori ai nevoie.

O tânără care privește într-o tabletă și un tânăr care prepară o cafea aflați în spatele tejghelei într-o cafenea.

Descoperă confortul și simplitatea

Soluția noastră inteligentă și securizată RetailBox îți permite depunerea de saci cu numerar, securizați și sigilați, direct în locația ta. Înregistrarea depunerilor se face simplu în portalul dedicat clienților, iar sumele sunt transferate automat în contul bancar.

Echipamentul este aproape de a-și atinge capacitatea maximă? Nu trebuie să îți faci griji, platformele noastre inteligente programează un transport de valori cu personal autorizat Brink’s și vehicule blindate de ultimă generație.

Gestionarea numerarului devine o operațiune simplă, sigură și fără bătăi de cap. Iar drumurile frecvente la bancă, o amintire.

RetailBox

Seiful inteligent pentru depozitarea sacilor securizați. Reduce timpul necesar efectuării depunerilor de numerar și menține în același timp siguranța angajaților în locație.

Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi valoarea depozitului în portalul pentru clienți Brink's și să depui sacii securizați direct în seiful inteligent instalat în magazinul sau locația ta. RetailBox pe cale să ajungă la capacitatea maximă? Nu este nevoie să programezi niciun transport de valori. Brink’s monitorizează echipamentele în permanență și va colecta în mod automat depunerile de numerar, le va transporta în siguranță și le va procesa în centrele sale.

 • Seif inteligent cu saci securizați pentru depuneri
 • Recomandat pentru încasări reduse de numerar
 • Alternativă de încredere pentru drumurile la bancă
 • Simplu de utilizat
 • Fonduri disponibile rapid în contul bancar
 • Asigurare inclusă
Disponibil pe bază de abonament lunar

Cel mai simplu de folosit echipament inteligent pentru depuneri de numerar

RetailBox a câștigat încrederea micilor afaceri mari prin oferirea unei gestionări simple și sigure a numerarului. Este soluția ideală pentru companiile care își doresc eficientizarea proceselor de gestionare a banilor, flexibilitate în efectuarea depunerilor de numerar și eliminarea vizitelor frecvente la bancă.

 • Simplitate

  Înregistrezi valoarea depozitului în portalul pentru clienți și depui sacul securizat în RetailBox direct în magazinul sau locația ta. Brink’s se ocupă de tot restul.

 • Siguranță

  Riscuri reduse de furt intern și extern. Doar personalul autorizat Brink’s poate deschide un RetailBox, asigurând astfel siguranța angajaților și clienților.

 • Automatizare

  Nu este nevoie să-ți mai bați capul cu drumurile la bancă sau cu planificarea unui transport de valori. Brink's colectează automat, transportă în siguranță și procesează depunerile de numerar.

 • Optimizare numerar

  Banii depuși în RetailBox pot fi disponibili în ziua următoare în contul companiei, chiar dacă ei nu au fost încă ridicați de personalul autorizat Brink's și procesați în centrele noastre.

 • Economie de timp

  RetailBox înseamnă nu doar un mod de lucru mai simplu cu numerarul, ci și o economie de timp. Vizitele frecvente la bancă pentru depunerile de bani vor fi de domeniul trecutului.

 • Remitere numerar

  Direct din portalul pentru clienți Brink’s, poți face oricând comenzi pentru schimbarea banilor în orice bancnote sau monede aflate în circulație.

Consultanții Brink’s sunt bucuroși să-ți ofere asistență

Ne poți contacta oricând pentru a discuta despre orice nevoi de gestionare a numerarului. Suntem bucuroși să explorăm împreună soluțiile care se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Contactează un consultant